Nagy éttermek részére

Ez az összeállítás a sok vendég kiszolgálása alkalmas, akár több éttermet magában foglaló vendéglátó egységeknek készült. Szerencsére több ilyen referenciával is rendelkezünk, így állíthatjuk, hogy van benne tapasztalatunk. Fel vagyunk készülve a rendelések több helyre történő továbbítására (pl.: hideg konyha, meleg konyha, leves, saláta, desszert), a konyhai rendeléseket összesítő monitor kezelésére. A rendelés felvételi oldalon a pincérek egyedi azonosítására, kódos belépés vagy proximity olvasó segítségével. A vendég asztalánál, kézi számítógéppel történő rendelés felvételre, számla bontásra, fizettetésre. A nagy, pontos, jól nyomon követhető és visszaellenőrizhető raktárkészlet kezelésre. Kérem keressen minket és segítünk összeállítani új rendszerét vagy átszervezni, rendberakni a már meglévőt.

A rendszer kialakítása lehet olyan is ami töb, különálló, más-más időpontban nyitvatartó egységet tartalmaz. Fel vagyunk készülve ezek NTAK RMS rendszerébe történő adatküldésére, olyan esetben is amikor az adott egységek azonos működési engedély számon működnek, és akkor is amikor eltétő működési számmal rendelkeznek.

Lehetőséget tudunk biztosítani olyan adóügyi nyomtató integrálására, mely az asztal fogyasztásról egy gomb megnyomásával elkészíti a választott fizetési módnak megfelelő nyugtát. A nyugta nyomtatás kérhetőkézi számítápről is, így a oincérnek márcsak a nyugtát kell kivennie a nyomtatóból. A pénztárgéppel adhat egyszerűsített számlát is a vendég fogyasztásáról, de rendelkezünk olyan NAV kompatibilis számlázó kiegészítéssel is, mely segítségével átutalásos számlákat is ki tud állítani vendégei számára.Kérje ajánlatunkat vagy keressen bennünket telefonon

Miért ajánljuk?

  • Gyors, nem akadozik!
  • Hivatalos nyugtát ad egy gombnyomásra!
  • Elvégzi az NTAK adatszolgáltatást
  • Egyidőben sok felhasználó dolgozhat rajta
  • Segítségével ellenőrzött raktárkészlet gazdálkodást folytathat
  • Könnyen és átláthatóan ellenőrizheted az alkalmazottakat
  • Nélkülözhetetlen statisztikákhoz jut
  • Rá tud nézni az étteremre bárhonnan, ha van internete

Bemutató program letöltése

Mire lesz szüksége hozzá?

Ezt sajnos, a rendszer bonyolultsága miatt, így nem tudjuk meghatározni. Mindenképpen keressen minket az iroda@com-passz.hu email címen vagy a +36 20 941 9400 telefonszámon és egyeztessünk annak érdekében, hogy egy precíz ajánlatot készíthessünk az Ön részére.

Árjánlat Szoftver bérlés Hardver bérlés

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.