Modern éttermek részére


Ezt az összeállítást akkor válassza, ha az értékesítéshez kézi számítógépet, MOBIL-t szeretne használni. A háttérmunkát (termékek felvétele, árazása, nyersanyagok kezelése, stb.) pedig a központi számítógépen, vagy egy notebookon nyugodt körülmények között szeretné megvalósítani. Amennyiben egy étteremben a pincérek kézi számítógépet használnak a rendelések felvételéhez és a fizettetéshez kétféleképpen szokták szervezni a munkát. Az első esetben minden felszolgáló kezébe adnak egy MOBIL-t, így mindenki szabadon dolgozhat. Mások ennél egy költség hatékonyabb megoldást választanak, miszerint csak pár kiemelt felszolgálónak adnak kézi számítógépet akik a rendelések felvételével és a számlázással vannak megbízva, ők kommunikálnak a vendéggel, el sem kell hagyniuk a placcot, mert mások csak az ételek és italok kiszállításával foglalkoznak. 
Az ilyen éttermi rendszernél minden olyan helyre célszerű nyomtatót elhelyezni ahova a pincérnek le kell adnia a rendelését. Erre azért van szükség, mert a felszolgáló csak akkor tud hatékonyan dolgozni, ha nem kell sehova futkosni a rendelések leadásához. Tehát, ha például van egy külön grill konyhája, akkor oda is kérjen egy nyomtatót. Meglátja nem kidobott pénz!
Sokan ezt a megoldást használják a kiszolgálói létszám minimális szinten tartásához is. Ezért lesz ez egy nagyon költséghatékony megoldás!

Ezt a konstrukciót csak akkor válassza, ha nem NAV (APEH) engedélyes megoldást keres, azaz a számítógép mellett külön pénztárgépet szeretne használni. Ez az összeállítás ugyanis nem képes hivatalos bizonylat kiállítására, cserébe viszont senki nem kötelezi az adatai 8 éven keresztüli megőrzésére, így azokat bármikor törölheti!

Modern ettermeknek

Miért ajánljuk ezt az éttermi rendszert?
• Könnyen megtanulható, egyszerűen kezelhető
• Modern, mert legújabb technológiákat használja
• Gyors, hiszen a pincére nem fut feleleges köröket
• Pontos, precíz, mivel minden azonnal a gépbe kerül
• Kisebb személyzet is elég, így hamar visszahozza az árát

Bemutató program letöltése
Bemutató éttermi program

Mire lesz szükséged hozzá


 Étterem
 1 db Érintőképernyős számítógép  
 1 db Ellix 50 hőnyomtató, ital rendelések, blokkok nyomtatásához
 1 db Visual Restaurant® Light éttermi szoftver
 1 db WLAN acces point 
 1 db Samsung Galaxy A kézi számítógép, MOBIL
 1 db Visual Restaurant® MOBIL éttermi szoftver

 Iroda
 1 db notebook 
 1 db Visual Restaurant® éttermi szoftver

 Konyha
 1 db Ellix 50 hőnyomtató, étel rendelések nyomtatásához
 

 

 

arajanlat vasarlas szoftver_berlet hardver_berlet

 

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.