Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Problémamegoldó szolgáltatás


A felmerülő kérdések, problémák mielőbbi megoldása érdekében telefonos és internetes problémamegoldó szolgáltatást (supportot) biztosítunk ügyfeleink részére. Így a rendszer üzemeltetésével kapcsolatban bármilyen kérdése, problémája adódik, mi segítünk megoldani azt. Munkaidőben a szolgáltatást minden vételes ügyfelünknek 2 hónapig, minden bérletes ügyfelünknek pedig a bérlés teljes időszakára INGYEN biztosítjuk!

Munkaidőn kívül, hétvégén és ünnepnapokon nem tudjuk ingyenesen biztosítani ezen szolgáltatásunkat, így amennyiben azt szeretné, hogy ezen időszakokban is felhívhasson minket felmerülő kérdéseivel, problémájával, az alábbi lehetőségek közül választhat:
  • Köt velünk egy átalánydíjas szerződést (BRONZ, EZÜST vagy ARANY), mely esetben bármennyiszer felhívhat minket, mi mindig segítségére leszünk és a telefonon nyújtott segítségért nem számolunk fel további költséget (bármeddig tart is a beszélgetés vagy az internetes javítás).
  • A másik lehetőséget (Eseti support) azoknak ajánljuk, akik nem kívánnak átalánydíjas szerződést kötni velünk, csak akkor szeretnének fizetni, amikor igénybe veszik a szolgáltatást. Azaz készenléti időben bármilyen problémájuk adódik, szeretnék, ha foglalkoznánk felmerülő problémájukkal és ezért eseti díjat fizetnének.

Díjainkat az alábbi táblázatban találja meg:

Átalánydíjas problémamegoldás havi díjai 2021. március 1-től

BRONZ
EZÜST
ARANY
Munkaidőben
8-16

Minden nap
8-22
Minden nap
0-24
1 gépes rendszer esetén 1.400 Ft 3.900 Ft 12.900 Ft
2 gépes rendszer esetén 1.650 Ft
4.900 Ft 15.900 Ft
3 gépes rendszer esetén 1.900 Ft
5.900 Ft 18.900 Ft
több gépes rendszer esetén egyedi ajánlat szerint
Eseti support díjai 2021. március 1-től (előfizetés nélküli)

Munkaidőben
8-16

Munkanap
16-22
Hétvégén
8-22
Minden nap
22-8
alkalmanként
5.000 Ft
15.000 Ft
45.000 Ft
A support díjak árváltoztatásának jogát fenntartjuk!