Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Hardver bérlet


A bérleti konstrukciót akkor válassza, ha minimális induló költséggel kíván éttermi rendszert vagy szállodai rendszert bevezetni. Nálunk megteheti, hogy a hardver eszközöket is bérli, így szó szerint fillérekből elindíthatja éttermi vagy szállodai rendszerét.

Ha most nyit egy új üzletet és még bizonytalan a sikerében, mindenképpen érdemes megfontolnia a hardver eszközök bérlését. Számoljon vagy kérje segítségünket mielőtt döntene.

Amennyiben induláskor a bérleti megoldást választja, de a későbbiekben szándékában áll megvásárolni a bérelt eszközöket, kérje, hogy vadonatúj eszközöket biztosítsunk az Ön számára.

Ha hosszabb bérleti időben gondolkozik, írja meg elképzelését és mi kalkulálunk rá egy mindkettőnknek előnyös árat.

M
I
É
R
T
?
Mert minimális az induló költség
Mindössze a telepítés költségeit és az első havi díjat kell kifizetnie és máris használhatja. Nem kell súlyos százezreket fektetnie az eszközökbe.
Mert alacsony a havi bérleti díj
Jól tervezhető, költségként 100%-ban leírható alacsony havi díjakkal dolgozunk. 
Mert minimális a hűségidő
A hardver bérlésnél fél év, azaz 6 hónap bérlési időt kell vállalnia, azt követően a bérelt eszközöket kedvezményes áron megvásárolhatja, a szerződést a hűségidő letelte után bármikor szüneteltetheti vagy felmondhatja.
Mert azonnali cserét biztosítunk
Amennyiben a bérelt hardvere meghibásodik, nincs elhúzódó javítási idő, cseréljük és máris használhatja tovább.
Mert minőségi eszközöket adunk
Bérletbe jó minőségű, az adott feladatra legalkalmasabb eszközöket adjuk, mert nekünk se lenne kifizetődő, ha állandó panaszok érkeznének rájuk, vagy folyamatosan javítanunk kellene őket.

arajanlat Érintőképernyő bérlet
Szoftver_bérlet