Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Visual Restaurant®

M11: Törzsvendég kezelő modul


Erre a modulra akkor lesz szükséged, ha törzsvendégeid valamilyen ellenőrzött módon szeretnéd kedvezményben részesíteni. A modullal lehetőséged nyílik %-os vagy termék csoport szerinti %-os kedvezmény biztosítására. A programba rögzíteni tudod a törzsvevőidet, és mindegyikhez hozzárendelheted a kívánt kedvezményt, majd a vendégkártyát ami az azonosításukra szolgál. A kártya több típusú lehet (mágnes, chip, vonalkódos, rádiós) és azt a célt szolgálja, hogy a felszolgálóid, csak az általad kiválasztott vendégek részére tudjanak kedvezményt biztosítani. Amennyiben kártya nélküli lenne a törzsvendég kiválasztás, annak a biztonsági tényezője nulla, mivel a felszolgálók bármikor ki tudják játszani, megkárosítva így az üzletet: A törzsvedég azonosítás másik előnye, hogy pontosan tudni fogod, melyik törzsvendéged mennyire jó törzsvendég, azaz, hány alkalommal járt nálad, és milyen értékben fogyasztott.

Visual Restaurant M11

Visual Restaurant® programunkkal feltöltőkártya kezelés is megvalósítható, mely kétféleképpen működhet. Az első esetben a vendég befizet egy összeget, majd ezt folyamatosan használhatja el a kártyájáról. A második esetben a vendég fogyasztásai után részesül egy %-os feltöltésben, majd ezeket a gyűjtött összegeket tudja később felhasználni.

Amennyiben a törzsvendégeidnek nem csak kedvezményt biztosítasz, hanem hitel számlát is vezetsz nekik, abban az esetben Visual Restaurant® - M12: Törzsvendég hitel kezelő modulunk segítségedre lesz ennek pontos vezetésében.