Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Modern éttermek részére


Ezt az összeállítást akkor válassza, ha az értékesítéshez kézi számítógépet, PDA-t szeretne használni. A háttérmunkát (termékek felvétele, árazása, nyersanyagok kezelése, stb.) pedig a központi számítógépen, vagy egy notebookon nyugodt körülmények között szeretné megvalósítani. Amennyiben egy étteremben a pincérek kézi számítógépet használnak a rendelések felvételéhez és a fizettetéshez kétféleképpen szokták szervezni a munkát. Az első esetben minden felszolgáló kezébe adnak egy PDA-t, így mindenki szabadon dolgozhat. Mások ennél egy költség hatékonyabb megoldást választanak, miszerint csak pár kiemelt felszolgálónak adnak kézi számítógépet akik a rendelések felvételével és a számlázással vannak megbízva, ők kommunikálnak a vendéggel, el sem kell hagyniuk a placcot, mert mások csak az ételek és italok kiszállításával foglalkoznak. 
Az ilyen éttermi rendszernél minden olyan helyre célszerű nyomtatót elhelyezni ahova a pincérnek le kell adnia a rendelését. Erre azért van szükség, mert a felszolgáló csak akkor tud hatékonyan dolgozni, ha nem kell sehova futkosni a rendelések leadásához. Tehát, ha például van egy külön grill konyhád, akkor oda is kérj egy nyomtatót. Meglátod nem kidobott pénz!
Sokan ezt a megoldást használják a kiszolgálói létszám minimális szinten tartásához is. Ezért lesz ez egy nagyon költséghatékony megoldás!

Ezt a konstrukciót csak akkor válassza, ha nem APEH engedélyes megoldást keres, azaz a számítógép mellett külön pénztárgépet szeretne használni. Ez az összeállítás ugyanis nem képes hivatalos bizonylat kiállítására, cserébe viszont senki nem kötelezi az adatai 8 éven keresztüli megőrzésére, így azokat bármikor törölheti!

Modern ettermeknek

Miért ajánljuk ezt az éttermi rendszert?
• Könnyen megtanulható, egyszerűen kezelhető
• Modern, mert legújabb technológiákat használja
• Gyors, hiszen a pincére nem fut feleleges köröket
• Pontos, precíz, mivel minden azonnal a gépbe kerül
• Kisebb személyzet is elég, így hamar visszahozza az árát

Bemutató program letöltése
Bemutató éttermi program

Mire lesz szükséged hozzá

 Étterem
 1 db számítógép + érintőképernyős monitor vagy Érintőképernyős számítógép  
 1 db Ellix 20 hőnyomtató, ital rendelések, blokkok nyomtatásához
 1 db Visual Restaurant® Light éttermi szoftver
 1 db WLAN acces point 
 1 db Xplore DT-350 kézi számítógép, PDA
 1 db Visual Restaurant® PDA éttermi szoftver

 Iroda

 1 db notebook 
 1 db Visual Restaurant® éttermi szoftver

 Konyha
 1 db Ellix 20 hőnyomtató, étel rendelések nyomtatásához


arajanlat vasarlas szoftver_berlet hardver_berlet