Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Szoftver bérlet


A szoftver bérleti konstrukciót akkor válassza, ha minimális induló költséggel kíván éttermi programot vagy szállodai programot bevezetni. De abban az esetben is jó választás lehet, ha már egyszer vásárolt olyan éttermi vagy szállodai szoftvert, amely az elvárt igényeket nem teljesítette.
A bérlésnek köszönhetően nálunk akkor is megtalálja számítását, ha vásárlás előtt szeretné saját környezetben megismerni, kipróbálni szoftverünket. Így megbizonyosodhat arról, hogy az megfelel-e igényeinek, elvárásainak.

M
I
É
R
T
?
MERT minimális az induló költség
Mindössze a telepítés költségeit és az első havi díjat kell kifizetnie és máris működik. Nem kell sokat költenie rá!
MERT alacsony a bérleti havidíj
Jól tervezhető, költségként 100%-ban leírható, alacsony havi díjakkal dolgozunk. Nézzen szét a piacon, van ahol a supportért többet kell fizetnie!
MERT nincs hűségidő
Mi nem kérünk ügyfeleinktől hűségnyilatkozatot, nincs hűségidő!
Ha szezonális üzlete van, akkor csak a nyitvatartás idejére kell fizetnie.
MERT ingyenes a support
Az ügyeleti órákban is díjmentesen biztosítjuk telefonos termék-, technikai és problémamegoldó tanácsadásunkat, mely minden felmerülő problémában segítségére lesz.
MERT ingyenes a szoftver frissítés
A szoftver frissítésekért se kell külön fizetnie, mivel azokat ingyen bocsátjuk rendelkezésére. Így például a törvényi változások követése az Ön  számára ingyenes lesz, ha a szoftver bérlés mellett dönt.
MERT havi 30 perc ingyenes távszervizt biztosítunk
Havi 30 perc távszervizt biztosítunk a bérelt programunkhoz, melyet szoftver frissítésre, újratelepítésre, oktatásra, hibakeresésre vagy javításra használhat fel.

arajanlat hardver_berlet